- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hromadně přidat materiály
ukazatel kvality plodin
ARA28E - Fyto 2
Hodnocení materiálu:
Vyučující: doc. Ing. CSc. Ivana Capouchová
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálUkazatele kvality u potravinářské pšenice
vlhkost max. 14%
příměsi a nečistoty max. 6%
obsah mokrého lepku v sušině 25%
číslo poklesu min. 220 s
sedimentační hodnota (SDS test) min. 30 ml (pekárenská), max. 25 ml (pečivárenská)
objemové hmotnost min.76 kg/hl
Jakostní ukazatele řepky
vlhkost 8%
nečistoty 2%
maximální obsah kyseliny erukové 2%
základní olejnatost 42%
obsah glukosinolátů 30%
porostlá a poškozená semena 2%
Hodnocení kvality chmele
vlhkost 12%
barva světle zelená
délka stopky 3 cm
příměsi max 3% hmotnosti
konduktometrická hodnota min 2,6% - hodnota alfa-hořkých kyselin
Intenzifikační faktory
faktory ovlivňující výnosy a kvalitu produktu
cílem je dosahovat ekologicky i ekonomicky únosných výnosů, bere maximální zřetel na živočišnou produkci a minimální vstupy cizorodých látek do po
Vloženo: 29.06.2009
Velikost: 32,50 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Mohlo by tě zajímat:
Skupina předmětu ARA28E - Fyto 2
Reference vyučujících předmětu ARA28E - Fyto 2
Reference vyučujícího doc. Ing. CSc. Ivana Capouchová
Podobné materiály
Copyright 2024 unium.cz