- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hromadně přidat materiály
HACCP
EUE20E - Potravinářské zbožíznalství
Hodnocení materiálu:
Vyučující: Ing. CSc. Miroslav Samek
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálSeminární práce
HACCP
Kobliha
1.Výrobní činnost
Předmětem systému HACCP je technologie výroby pekařského výrobku, a to koblihy 50g.
Cílem je, aby systém HACCP – analýza nebezpečí a kritické kontrolní body - dosáhl preventivních opatření, které zajišťují zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů během všech činností od výroby po prodej konečnému spotřebiteli.
2. Popis výrobku
Je to smažený pekařský výrobek z kynutého těsta, který je plněný jahodovým džemem.
Je zlatohnědé barvy a zařazujeme ho mezi jemné pečivo.
Výrobek je složen z pšeničné hladké mouky, vody, jahodového džemu, sušeného mléka, cukru, soli, z čerstvých žloutků, oleje, droždí, citropasty a rumu.
Jedná se o nebalený výrobek, který se dodává bez označení, potřebné údaje se dodávají formou nabídkových listů.
Výrobek se tedy expeduje nebalený v čistých přepravkách a ve vozech určených pouze pro přepravu poživatin, které neovlivní výrobek.
3. Použití
Kobliha je určena k přímé spotřebě.
Je určena širokému okruhu spotřebitelů s výjimkou lidí, kteří mají nemoc celiakie.
Kobliha je k dostání v prodejnách „pekařství“,
Vloženo: 23.05.2009
Velikost: 58,50 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Copyright 2024 unium.cz