- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE
FAKULTA PROVOZNĚ EKONOMICKÁ
Seminární práce z předmětu
Teorie řízení
Téma: Restaurace Na Farmě
Petra Fischerová
Michaela Chlíbková
Michaela Sedláčková
Martin Vyčítal
Kateřina Zajíčková
Obsah
1. Úvod ……………………………………………………………………. 3
2. Cíl práce ………………………………………………………………… 3
3. Metodika …………………………………………………………………3
3.1. Charakteristika souboru ………………………………………………..3
3.2. Metody a techniky sběru ……………………………………………… 3
4. Sekundární data …………………………………………………………. 4-5
5. Komentář k dotazníku …………………………………………………… 6
6. Vyhodnocení dotazníku …………………………………………………. 6-13
7. Závěr …………………………………………………………………….. 14
8. Zdroje ……………………………………………………………………. 14
9. Přílohy……………………………………………………………………. 14
Úvod
Téma, které jsme si vybrali pro naší seminární práci z předmětu teorie řízení, se nazývá „Restaurace Na Farmě“.
Protože restaurace Na Farmě se nachází na půdě České zemědělské univerzity, tak pro nás jako studenty ČZU byla blízkým tématem.
Každý z naší skupiny má s touto restaurací své zkušenosti, a proto nás zajímaly názory i ostatních studentů.
A na co se ve své práci vlastně zaměříme?
Nejdříve si stanovíme cíle a skupinu oslovených studentů, kterých se na základě připravených dotazníků budeme ptát. Zajímá nás návštěvnost podniku, spokojenost hostů s obsluhou, jídlem, prostředím a dalších služeb jako například zahrádka nebo promítání na plátně.
Cíle práce
Cílem práce je zjistit co se líbí a nelíbí studentům na této restauraci, jestli je jejich oblíbeným místem, kde tráví svůj volný čas, nebo jestli dají přednost jinému zařízení. Jestli jsou zde spokojeni s rychlostí a ochotou obsluhy.
Dále co se týče nabídky jídelního lístku, zdali vyhovuje nebo by nabídku nějak rozšířili.
Pomocí dotazníků zjistíme rozdíly v reakcích na různé podněty a budeme je moci vyhodnotit.
Metodika
Charakteristika souboru
Cílovou skupinou pro naše dotazování a zkoumání se stala skupina vysokoškolských studentů.
Celkový počet dotazovaných byl 40, z toho 25 mužů a 15 žen. Věková hranice se pohybovala v rozmezí od 18 do 26 let. Místo pro náš výzkum nám poskytla Česká zemědělská univerzita v Praze.
Metody a techniky sběru dat
Dotazování jsme prováděli na základě předtištěných dotazníků a to formou elektronickou, která zahrnovala e-mail a icq a formou přímou, kdy jsme dávali dotazníky studentům v okolí nebo uvnitř restaurace Na Farmě.
Sekundární data
Restaurace Na Farmě se zaměřuje hlavně na klasickou českou kuchyni, a to za přijatelné ceny hlavně pro studenty, kteří tvoří její největší klientelu. Dbá zvláště na kvalitu kuchyně, na kterou dohlíží ti nejlepší kuchaři. Restaurace je otevřena pouze ve všední dny. To znamená od pondělí do pátku od 10:30 - 23:00, kuchyně funguje do 22:00. U soukromích akcí je možná dohoda se zákazníkem o posunutí zavírací doby.
Restaurace zajišťuje akce a rauty (i mimo budovu restaurace, např. na SIC ČZU)
Pořádá hudební a taneční zábavy - pro studenty a obyvatele Suchdola je vstup ZDARMA
Pořádá velkoplošné projekce sportovních přenosů
Zajišťuje hromadné stravování pro zájezdy
Zajišťuje zvýhodněná odpolední menu
Výbě
Vloženo: 8.03.2011
Velikost: 995,00 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Mohlo by tě zajímat:
Skupina předmětu ERE61E - Teorie řízení PAA
Reference vyučujících předmětu ERE61E - Teorie řízení PAA
Podobné materiály
Copyright 2024 unium.cz