- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hromadně přidat materiály
Podklad pro seminárku
EHA07E - Sociologie venkova a zemědělství -AF
Hodnocení materiálu:
Popisek: Podklad pro rozhovor s výrobci regionálních potravin
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálPolo-standardizovaný rozhovor s výrobcem oceněné potraviny v soutěži Regionální potravina
Vážená paní, vážený pane,
jsem studentem/kou České zemědělské univerzity v Praze a v rámci sociologického předmětu provádím šetření mezi výrobci potravin oceněných v projektu Regionální potravina. Provedu s Vámi krátký polo-standardizovaný rozhovor s několika tématy, prosím rozhovořte se o problematice. Pokud se zajímáte o výsledky šetření, prosím, volejte na telefonní číslo ......................................................
Děkuji za Váš čas a za spolupráci.
Jak si myslíte, že veřejnost vnímá rozdíl mezi zdravou potravinou, biopotravinou a regionální potravinou?
Myslíte si, že veřejnost vnímá rozdíl regionální potraviny ve smyslu tradiční (krajové) potraviny a potraviny označené logem Regio
Vloženo: 15.06.2012
Velikost: 40,00 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Copyright 2024 unium.cz