- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálFood and eating outFood including fruit, vegetable, meats, fish, pasta, rice, seafood, grain, mushrooms. Every human should eat fresh and quality food, regularly five-times every day (breakfast, snack, lunch, snack, dinner). Every country has some special food.Czech cuisineThe body of czech meals typically consits of two or more courses. The first course is traditionally soup, the second course is main dish and the third course can include supplementary courses, such as desert or compot. In the czech cuisine, thick soups and many kinds of sauces, both based on stewed or cooked vegetables and meats, often with cream, as well as baked meats with natural sauces (gravies). Czech cuisine is also very strong in sweet main courses and deserts, a unique feature in European cuisines (fruit dumplings, pancakes, rýžový nákyp-rice pudding with fruit-the most often with plums, but can it be e.
Vloženo: 16.05.2022, vložil: Karolína Segethová
Velikost: 17,27 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Copyright 2024 unium.cz