- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálr jídel je opravdu rozmanitý, můžete si vybrat z mnoha kategorii na Jídelním lístku:
Na vaše přání
Polévky
To nejlepší z naší hospůdky
Ryby sladkovodní a z moře vytažené
Něco od našich řezníků
Na zahnání hladu
Těstoviny, rizota a bezmasá jídla
Jídlo po desáté
Něco k pivu
Přílohy a omáčky
Saláty
Trošku k mlsání
Hotovky- dle denní nabídky
Restauraci je možno pronajmout pro soukromé akce:
oslavy
svatby
promoce
Pro tyto akce restaurace zařídí zvláštní pokrmy a nápoje např. uzená, grilovaná a pečená selata, krocany a šunku na kosti. Dále zajistí živou hudbu a další organizační věci dle přání zákazníka.
Přikládáme dispoziční řešení restaurace, aby si případní zájemci mohli prostor dobře představit a naplánovat svojí soukromou akci.
Schéma stolů restaurace Na Farmě
Kontaktní údaje:
Adresa
Maur s.r.o.IČ:26193663Kamýcká 129/1077Praha 6165 21
Telefon
224 383 390, 724518245
Fax
233 920 245
maur.sro@seznam.cz
Komentář k dotazníku
Dotazník jsme sestavovali na základě vlastních zkušeností s touto restaurací. Pomocí tohoto dotazníku jsme chtěli zjistit oblíbenost podniku a spokojenost s místními službami, proto jsme volili právě tyto otázky.
Ptali jsme se jak často toto zařízení navštěvují, z důvodu frekventovanosti tohoto podniku. Dále jsme volili otázky co se líbí a nelíbí, zajímalo nás jestli studentům vyhovuje obsluha, prostředí nebo pokrmy a nápoje. Mezi dalšími otázkami jsme se zaměřili na místní obsluhu, tyto dvě otázky jsme položili díky vlastní zkušenosti, která bohužel není moc dobrá a tak nás zajímalo jak budou reagovat i ostatní.
Další dvě otázky poukazují na dispoziční řešení restaurace, zase jsme reagovali na vlastní zkušenosti s rezervovanými místy jen cedulkou a žádnými sedícími hosty, což znamená úbytek volných míst, kterých není nikdy dost, a tak nás zajímalo jestli podobné zkušenosti mají i ostatní.
Jako dobrý nápad po nedávné rekonstrukci restaurace nám přišlo zavedení zahrádky, jen si myslíme, že není moc vhodným řešením to, že je bez obsluhy.
Vzhledem k růstu „sportbárků“ jsme zařadili i otázku o sportovních přenosech na plátně, jestli studenti této možnosti využívají nebo ne.
Občas i naše skupina zajde na oběd do této restaurace a proto následující tři otázky poukazují na to, zda vyhovuje pestrost pokrmů a nápojů a jestli více vybírají z hotových jídel nebo minutek. Jako poslední otázku jsme zvolili ohledně „studentského“ oblíbeného nápoje piva, protože si myslíme, že pivo na Farmě patří mezi ty lepší.
Vyhodnocení dotazníku
1) Ptali jsme se 25 mužů a 15 žen.
2) 36 dotazovaných studentů chodí na ČZU a 4 na jiné vysoké školy.
3) Návštěvnost podniku vyšla, že každý den navštěvuje restauraci 1 student, 2x týdně 5 studentů, 1x týdně 26 studentů, žádný student jen ve zkouškovém období, nikdy pouze 2 studenti a 1x měsíčně 6 studentů.
4) S obsluhou jsou spokojeni 3 studenti z dotazovaných, 31 studentů je spokojena s pokrmy a nápoji, 2 studenty s hudbou, 0 s prostředím a 4 studenti s jinými věcmi.
5) A naopak s čím spokojeni nejsou: 29 studentů není spokojeno s obsluhou, 2 studenti s pokrmy a nápoji, 0 studentů s hu
Vloženo: 8.03.2011
Velikost: 995,00 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Copyright 2024 unium.cz