- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hromadně přidat materiály
zápočet
AQA12E - Úvod do mlékařství
Hodnocení materiálu:
Vyučující: Ing. Ph.D. Lenka Kouřimská
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálNěco málo k zápočtu1. Jakou látkou konzervujeme čerstvé mléko, abychom mohly provést chemickou analýzu?2. Rozdíl mezi acidobutyrometrickou metodou u sýra a u mléka?3. Výpočet standardizovaného mléka a princip standardizace?4. Přepočet L20 podle tabulek, (udělat korelaci)?5. Hustota odstřed
Vloženo: 10.01.2011
Velikost: 10,73 kB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Copyright 2024 unium.cz