- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
hodnocení zevnějšku
ASA17E - Chov skotu a ovcí
Vyučující: Ing. Ph.D. Luděk Stádník
Zjednodušená ukázka:
Stáhnout celý tento materiálPopis Délka zádě 62 a více 60 a více 9 60 - 61 58 - 59 8 58 - 59 56 - 57 7 56 - 57 54 - 55 6 54 - 55 52 - 53 5 52 - 53 50 - 51 4 50 - 51 48 - 49 3 48 - 49 46 - 47 2 do 47 do 45 1 Krávy po 2. a dalším otelení Krávy po 1. otelení Délka zádě v cm
Popis Šířka zádě (v kyčlích) 62 a více 59 a více 9 60 - 61 57 - 58 8 58 - 59 55 - 56 7 56 - 57 53 - 54 6 54 - 55 51 - 52 5 52 - 53 49 - 50 4 50 - 51 47 - 48 3 48 - 49 45 - 46 2 do 47 do 44 1 Krávy po 2. a dalším otelení Krávy po 1. otelení Šířka zádě v cm Popis Charakter hlezenního kloubu velmi suché – jemné 9 normálně utvářené – suché 7 normálně vyklenuté (bez houbovitých struktur) 5 hrubé (houbovité) mírně dovnitř vyklenuté 3 lymfatické (výrazně houbovité) 1 Charakteristika Popis Spěnka velmi strmá – příliš strmý sklon spěnky, až svislé postavení, překlubování 9 mírně strmá 7 normální utváření spěnky – mírně pérující 5 měkká – uvolněné vazy, šikmý sklon spěnky 3 velmi měkká – silně uvolněné vazy (prošlápnutá), šikmý sklon spěnky 1 Charakteristika
Popis Paznehty – výška patky 5 cm 9 4,5 cm 8 4 cm 7 3,5 cm 6 3 cm 5 2,5 cm 4 2 cm 3 1,5 cm 2 1 cm a nižší 1 Charakteristika Popis Délka vemene (předních čtvrtí) velmi dlouhé, pevně upnuté čtvrtě s plochým přechodem na břišní stěnu 9 delší, dobře upnuté čtvrtě 7 průměrná délka a upnutí předních čtvrtí 5 krátké přední čtvrtě 3 velmi krátké přední čtvrtě 1 Charakteristika Popis Délka zadního upnutí vemene velmi dlouhé 9 dlouhé 7 střední 5 krátké 3 velmi krátké 1 Charakteristika Popis Závěsný vaz výrazný závěsný vaz po celé délce vemene, výrazné rozdělení vemene 9 závěsný vaz zřetelný po celé délce vemene 7 závěsný vaz zřetelný, dosahuje do poloviny vemene 5 závěsný vaz málo zřetelný, nedosahuje do poloviny vemene 3 nezřetelný závěsný vaz - báze vemene bez přerušení 1 Charakteristika
Popis Postavení struků výrazně vychýlené do středu vemene 9 mírně vychýlené do středu vemene 7 kolmé 5 mírně vychýlené od středu vemene do stran 3 výrazně vychýlené od středu vemene do stran 1 Charakteristika Popis Tloušťka struků Měří se na základně předního struku. výrazně větší tloušťka – nad 4 cm 9 větší tloušťka – 3 cm 7 normální tloušťka – 2,5 cm 5 malá tloušťka – 2 cm 3 výrazně malá tloušťka – do 2 cm 1 Charakteris
Vloženo: 26.06.2009
Velikost: 1,22 MB
Komentáře
Tento materiál neobsahuje žádné komentáře.
Mohlo by tě zajímat:
Skupina předmětu ASA17E - Chov skotu a ovcí
Reference vyučujících předmětu ASA17E - Chov skotu a ovcí
Reference vyučujícího Ing. Ph.D. Luděk Stádník
Podobné materiály
- AGA13E - Genetika se základy biometriky - 8b.Statisticke hodnoceni variability kvantitatvnich znaku
- AGA12E - Základy obecné zootechniky - Hodnocení jatečných prasat
- AKA06E - Výživa zvířat - hodnocení krmiv
- AKA06E - Výživa zvířat - 5. hodnocení N-látek
- AKA06E - Výživa zvířat - 3. hodnocení stravitelnosti živin
- ASA17E - Chov skotu a ovcí - hodnocení laktace
- AKA06E - Výživa zvířat - 3._hodnoceni_stravitelnosti_zivin
- AKA06E - Výživa zvířat - 5._hodnoceni_N-latek
- AKA06E - Výživa zvířat - hodnocení krmiv
- AKA06E - Výživa zvířat - system hodnoceni krmiv
- AGA36E - Etika chovu zvířat a welfare koní - hodnoceni kvality zivota
- ATA05E - Pícninářství a pastvinářství - hodnoceni_kvality_silazi_Ib
- ATA05E - Pícninářství a pastvinářství - zakladni hodnoceni sena
- AQA07E - Jakost a zpracování živočišných produktů - Hodnocení jakosti živočišných potravin
Copyright 2023 unium.cz. Abychom mohli web rozvíjet a dále vylepšovat podle preferencí uživatelů, shromažďujeme statistiky o návštěvnosti, a to pomocí Google Analytics a Netmonitor. Tyto systémy pro unium.cz zaznamenávají, které stránky uživatel na webové stránce navštívil, odkud se na stránku dostal, kam z ní odešel, jaké používá zařízení, operační systém či prohlížeč, či jaký má preferenční jazyk. Statistiky jsou anonymní, takže unium.cz nezná identitu návštěvníka a spravuje cookies tak, že neumožňuje identifikovat konkrétní osoby. Používáním webu vyjadřujete souhlas použitím cookies a následujících služeb: