- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hledej podle filtru:
Výsledky hledání
Kód | Předmět | Název materiálu | Typ | Vyučující | Datum | Hodnocení |
---|---|---|---|---|---|---|
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | Trávy | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | Sestavování osevních postupů | ostatní | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | LS-přednáška -1,3 | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | Pastva koní | seminárky, referáty | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | Jeteloviny | ostatní | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | 13.přednáška | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05Z | Pícninářství a pastvinářství | Přednáška26.3. | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 |
Copyright 2023 unium.cz. Abychom mohli web rozvíjet a dále vylepšovat podle preferencí uživatelů, shromažďujeme statistiky o návštěvnosti, a to pomocí Google Analytics a Netmonitor. Tyto systémy pro unium.cz zaznamenávají, které stránky uživatel na webové stránce navštívil, odkud se na stránku dostal, kam z ní odešel, jaké používá zařízení, operační systém či prohlížeč, či jaký má preferenční jazyk. Statistiky jsou anonymní, takže unium.cz nezná identitu návštěvníka a spravuje cookies tak, že neumožňuje identifikovat konkrétní osoby. Používáním webu vyjadřujete souhlas použitím cookies a následujících služeb: