- Stahuj zápisky z přednášek a ostatní studijní materiály
- Zapisuj si jen kvalitní vyučující (obsáhlá databáze referencí)
- Nastav si své předměty a buď stále v obraze
- Zapoj se svojí aktivitou do soutěže o ceny
- Založ si svůj profil, aby tě tví spolužáci mohli najít
- Najdi své přátele podle místa kde bydlíš nebo školy kterou studuješ
- Diskutuj ve skupinách o tématech, které tě zajímají
Studijní materiály
Hledej podle filtru:
Výsledky hledání
Kód | Předmět | Název materiálu | Typ | Vyučující | Datum | Hodnocení |
---|---|---|---|---|---|---|
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 3.přednáška | tahák | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 4.přednáška | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | otázky pícninářství | zadání testů | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | Testy-zadání | zadání testů | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | Pícko | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 16.07.2009 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 1.-úvod píc.a past | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 2.-jeteloviny | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 3.-pícní trávy a JTS | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 4.-jednoleté pícniny | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 5.-konzervace píce | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 6.-trvalé travní porosty-louky a pastviny | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 7.-pastva 2 | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 8.-pastva 3 | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 14.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | 13.prednaska | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | co tam bude | zadání testů | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | Cvičení- trávy | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | hodnoceni_kvality_silazi_Ib | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | Jeteloviny cvíko | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | LS-prednaska_-1,3 | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 | |
ATA05E | Pícninářství a pastvinářství | mikroskopie_trav | zápisky, přednášky | doc. Ing. CSc. Jiří Mrkvička | 18.04.2010 |
Copyright 2023 unium.cz. Abychom mohli web rozvíjet a dále vylepšovat podle preferencí uživatelů, shromažďujeme statistiky o návštěvnosti, a to pomocí Google Analytics a Netmonitor. Tyto systémy pro unium.cz zaznamenávají, které stránky uživatel na webové stránce navštívil, odkud se na stránku dostal, kam z ní odešel, jaké používá zařízení, operační systém či prohlížeč, či jaký má preferenční jazyk. Statistiky jsou anonymní, takže unium.cz nezná identitu návštěvníka a spravuje cookies tak, že neumožňuje identifikovat konkrétní osoby. Používáním webu vyjadřujete souhlas použitím cookies a následujících služeb: